Crop

Λίγα λόγια για εμάς

Η ιστορική διαδρομή της ΚΑΜΠΑΚΟΣ ΑΕ ξεκινάει το 1971 όπου ιδρύεται μία ατομική επιχείρηση με αντικείμενο το χρώμα στην πόλη των Χανίων.


Σε μικρό χρονικό διάστημα καταφέρνει να εισάγει χρώμα αυτοκινήτων, να επεκτείνεται σε δεύτερο κατάστημα, και να δημιουργεί συνεργασίες που κρατούν μέχρι και σήμερα.

Αποκτά την μορφή της Α.Ε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, μεγαλώνει το δυναμικό της, δημιουργεί συνεργασίες με ελληνικές και όχι μόνο εταιρείες με το μόνο μέλημα είναι ο πελάτης που θα την εμπιστευτεί να μείνει ικανοποιημένος και μετά την πώληση.

Με τα χρόνια το πάθος για την ποιότητα των υλικών, καθώς και οι ανάγκες της αγοράς την ωθεί να εξελίσσεται επεκτείνοντας τους ορίζοντες της με σκοπό να αποτελεί την νέα πρόταση στη σύγχρονη οικοδομή.

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία μας και την τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού μας, επιτυγχάνουμε την ιδανική αναλογία κόστους –ποιότητας–  απόδοσης σε όλα τα στάδια υλοποίησης ενός έργου.

Προσφέρουμε πρωτοποριακές λύσεις για κάθε είδους κτίρια και υποδομές.

  • Κατοικίες & συγκροτήματα
  • Επαγγελματικούς & βιομηχανικούς χώρους
  • Δημόσιες υπηρεσίες & Ιδρύματα
  • Ξενοδοχεία
  • Νοσοκομεία & Στρατιωτικές Εγκαταστάσεις
  • Εργοτάξια & παραγωγικές μονάδες

Όραμα και αξίες

Οραματιζόμαστε με την συνεργασία μεταξύ διαφορετικών ειδικοτήτων να πετύχουμε ο πελάτης μας να εξασφαλίζει την αποτελεσματικότητα σε όλα τα στάδια υλοποίησης ενός έργου.

Η προσωπική επικοινωνία και ο διάλογος με τον πελάτη με στόχο τη δημιουργία μοναδικών έργων, σε κάθε περίπτωση να απαντούν στο σύνολο των προδιαγραφών και αναγκών του.

Επιστέγασμα όλων των προσπαθειών μας αποτελεί ο πελάτης να είναι στο επίκεντρο της κάθε λειτουργίας μας και με την εντιμότητα την διαφάνεια και την υπευθυνότητα που μας χαρακτηρίζουν από την ίδρυση μας να προχωρήσουμε το έργο αυτό.

Ιστορία

Η δράση της εταιρείας μας ξεκινά το 1971 όταν ο Σπύρος Καμπάκος ανοίγει τον πρώτο χώρο που αντιπροσωπεύει ότι σχετίζετε με οικοδομικά χρώματα.
 
Αν και οι οικονομικές συνθήκες εκείνη την περίοδο ήταν ιδιαίτερα δύσκολες, η φιλική και πρόσχαρη προσωπικότητα του σε συνδυασμό με των επαγγελματισμό που είχε «κληρονομήσει» από το εξωτερικό τα προηγούμενα χρόνια ,καταφέρνει να γίνει το σημείο αναφοράς στον κλάδο. Στη συνέχεια θα επεκταθεί και στο χώρο του αυτοκινήτου και για μία ακόμα φορά θα πρωτοπορήσει μιας και θα είναι ο πρώτος, που εισάγει χρώμα αυτοκινήτου στην Κρήτη και αντιπροσωπεύει για πολλά χρόνια
μεγάλη γερμανική εταιρεία σε όλο το νησί.

Η επιχείρηση μεγαλώνει καθώς έρχεται και η δεύτερη γενιά να ακολουθήσει και να επεκτείνει το έργο, σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που συμπληρώνει το πρώτοκατάστημα, και επεκτείνετε σε γκάμα υλικών εργαλείων και συνεργασιών με τις μεγαλύτερες εταιρείες και ομίλους του χώρου ,που κρατούν μέχρι και σήμερα .
 
Οι πελάτες και συνεργάτες μας με την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια μας καθιστούν κυρίαρχο μέλημα μας την εξέλιξη , η ποιότητα αποτελεί πρωταρχικό
γνώμονα για την επιλογή προϊόντων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς και προσφέρουν στον καταναλωτή την ιδανική αναλογία κόστους –
ποιότητας – απόδοσης σε όλα τα στάδια υλοποίησης ενός έργου.
 
Φέτος γιορτάζουμε μισό αιώνα παρουσίας …50 χρόνια ..καλωσορίζουμε και την τρίτη γενιά με αισιοδοξία για τον μέλλον, μεταλαμπαδεύουμε τις αξίες και συνεχίζουμε !
 
Το πάθος και η αγάπη για αυτό που κάνουμε μας κάνει καλύτερους. Η ομαδικότητα πολλαπλασιάζει την προσωπική ικανότητα και μας κάνει αποτελεσματικότερους.
Οραματιζόμαστε νέους ορίζοντες της εταιρικής και προσωπικής ανάπτυξης !

Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας !!