Σεμινάρια

Tα σεμινάρια απευθύνονται σε αυτούς που θέλουν να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν πάνω στα νέα τεχνολογικά και καινοτόμαπροιόντα. Με τη βοήθεια των ειδικών συµβούλων µας θα είστε σε θέση να αποκτήσετε σφαιρικές γνώσεις σε θέματα που αφορούν τη θερμομονωση, τη στεγάνωση κι τη μόνωση, την προστασία και την επισκευή καθως και σε πολλόυς άλλους τομέις. 

VITEX ACADEMY

Σεμινάριο vitex academy το οποίο διοργανώθηκε από την εταιρεία Καμπάκος χρώματα Α.Ε .
Οι συμμετέχοντες είχαν τη ευκαιρία να ενημερωθούν  και να εκπαιδευτούν στο πιστοποιημένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης VitexTherm.

BERLING

Σεμινάριo παρουσίασης προϊόντων της εταιρείας, Berling ΑΒΒΕ.
Μια μακρά και σε βάθος τεχνολογική, βιομηχανική Ελληνική εταιρεία που δεν σταματά να παρουσιάζει νέα τεχνολογικά καινοτόμα προϊόντα.

NEOTEX

Σεμινάριο Neotex , αναφορά και εξειδίκευση στους συνεργάτες μας εφαρμοστές , στη στεγάνωση και μόνωση την προστασία  και την επισκευή . 

ΠΑΤΗΤΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Σεμινάριo εφαρμογής πατητής εταιρείας της εταιρείας BERLING ΑΒΒΕ .
Οι συμμετέχοντες είχαν τη ευκαιρία να ενημερωθούν  και να εκπαιδευτούν στην εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας

ΣΕ.BASF

Σεμινάριο στον τομέα της στεγανοποίησης, προστασίας και επισκευής του σκυροδέματος και άλλων καινοτόμων συστημάτων της εταιρείας BASF.

ΧΡΩΜΑΤΑ KIMΩΛΙΑΣ

Workshop που μοιραζόμαστε  τους  ανεξάντλητους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έξυπνα το χρώμα κιμωλίας για ένα μοναδικό και «ασφαλή» αποτέλεσμα.
Ο μοναδικός χώρος δημιουργήθηκε με σκοπό οι υπεύθυνοι της εταιρείας να μοιραστούν την πείρα τους και την αγάπη τους για το χρώμα με όλους όσους διαθέτουν μεράκι, φαντασία και επιθυμούν να διακοσμήσουν τους χώρους στους οποίους ζουν και κινούνται καθημερινά.